Принц Хари и приятелката му Меган Маркъл за първи път се

...
Принц Хари и приятелката му Меган Маркъл за първи път се
Коментари Харесай

Принц Хари и Меган Маркъл за първи път открито заедно

Принц Хари и приятелката му Меган Маркъл за първи път се появиха дружно на публично място, заяви The Telegraph.

Хванати за ръце двамата се появиха на шампионата по тенис за ветерани с увреждания Invictus Games 2017 в Торонто, Канада. 

Меган Маркъл е американска актриса и фотомодел, която понастоящем живее в Торонто. Тя има предходен брак, който приключи през 2013 година От една година актрисата има връзка с принц Хари. Меган Маркъл беше видяна измежду публиката и на откриването на игрите Invictus Games 2017 преди седмица, когато принц Хари беше формален посетител, дружно с американската първа дама Мелания Тръмп, премиера на Канада Джъстин Трюдо и други публични лица. Наблюдателни очевидци видяха, че въпреки че е седнала настрана от формалните посетители и принца, тя е заобиколена от защита.

Meghan Markle @InvictusToronto opening ceremony only a few metres away from #PrinceHarry#Royalspic.twitter.com/sJQKckNtO7

— Rookie (@royalfocus1) 24 септември 2017 година

Този път принцът и Меган седнаха дружно на скамейките сред останалите фамилии на участниците в шампионата, като разговаряха доброволно с близките, смееха се и даже одобряваха дребни дарове от фенове. След близо година безмълвие, неотдавна госпожица Маркъл показа пред изданието Vanity Fair: " Ние сме двама души, истински щастливи и влюбени ".
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР